Haarverzorging is een vak apart, shampoo hier, conditioner daar.
Maar wat is nu echt belangrijk bij het verzorgen van je haren?
Welke haarproducten kun je het beste gebruiken en in welke volgorde dan wel?
Stap voor stap, leggen wij je uit hoe je die lokken zo gezond mogelijk houdt en weer kan laten stralen!

Kevin Murphy haarverzorging
In onze Sprankelend Mooi kapsalon werken wij met de haarverzorgingsproducten van Kevin Murphy. Deze producten zijn niet alleen goed voor het haar maar ook voor de hoofdhuid. Dus zowel een ‘haircare’ als een ‘skincare’ ineen! Verder is de gehele Kevin Murphy haarlijn dierproefvrij, eco vriendelijk en bevatten de producten geen parabenen en/of sulfaten. Kortom de juiste verzorging voor jou haar en hoofdhuid!

Het beste product voor jou
Iedereen heeft een ander soort type haar en hoofdhuid en heeft dus een andere haarverzorging nodig. Hiervoor zijn verschillende productlijnen ontwikkeld bij Kevin Murphy. Het is belangrijk de juiste haarproducten te gebruiken om het beste resultaat te kunnen bereiken. Bij ons in de kapsalon geven we je hier graag meer advies over en bekijken we samen met jou welke haarproducten het beste bij jou passen.

Voor de volgende stappen gebruiken we de VOLUME lijn even als voorbeeld.
De VOLUME lijn zorgt ervoor dat fijn en futloos (gekleurd) haar een enorme volume boost krijgt.

Stap 1 Shampoo
Allereerst maken we gebruik van een shampoo. Een shampoo breng je aan op haar en hoofdhuid, deze masseer je zachtjes in en spoel je daarna weer uit. De shampoo ANGEL.WASH reinigt het haar zacht en geeft het de kracht die het nodig heeft. Daarnaast bevat het krachtige antioxidanten die je haar beschermen tegen kleurvervaging. Het herstelt het haar en laat het dikker ogen en aanvoelen.

Stap 2 Conditioner
Na het gebruiken van een shampoo maken we gebruik van een conditioner. Een conditioner breng je aan op de haarlengte (niet op de hoofdhuid) van het net gewassen haar. Deze laat je één tot twee minuten inwerken en spoel je daarna weer uit. De conditioner ANGEL.RINSE is een perfecte combinatie met de ANGEL.WASH shampoo. Deze conditioner hydrateert het haar zonder te verzwaren. Hierdoor oogt en voelt het haar voller wat ideaal is voor als je fijn haar hebt. Belangrijke ingrediënten zijn  grapefruit extract en geraniumolie die de haargroei stimuleren en het haar laat glanzen.

Stap 3 Haarserum
Wanneer je de vorige twee stappen hebt uitgevoerd raden we je aan om gebruik te maken van een haarserum. Een haarserum breng je aan op de haarlengte van het haar, je gebruikt hier maar één of twee druppels voor (meer is echt niet nodig).  Dit haarserum beschermd je haar voor invloeden van buitenaf, neem als voorbeeld de zon of de hitte van een föhn, krul- of stijltang. Ook zorgt het voor zachtheid en een mooie glans als “finishing touch”!

Stap 4  Ter afsluiting
Probeer om je haar het liefst zo natuurlijk mogelijk te laten drogen. Wanneer je hiervoor toch een föhn wilt gebruiken is het belangrijk om dit zo lang mogelijk uit te stellen, dit zorgt ervoor dat je haar niet meer extreem nat en kwetsbaar is. Vervolgens föhn je op een lage temperatuur!

Natuurlijk zijn er nog meer haarproducten die je zou kunnen gebruiken, maar voor nu is dit de basis!
Mocht je meer willen lezen over haarverzorging? Laat het dan graag weten via onze Sprankelend Mooi Facebook pagina! 🙂

Tip!
Geniet in de gehele maand Oktober bij aankoop van een Kevin Murphy haarverzorgingsproduct, van een gratis Kevin Murphy MINI product naar keuze! Zo kun je gemakkelijk een nieuw haarproduct uitproberen en ben je altijd verzekerd van een goede aankoop.

Ontdek HIER alle Sprankelend Mooi kortingsbonnen.

Graag tot ziens bij Sprankelend Mooi, een centrum vol mogelijkheden.