Direct een afspraak maken

Yoga & Pilates

Yoga Studio Adele bij Sprankelend Mooi

Yoga

Yoga is toegankelijk en daarom ook super leuk voor jong en oud.
Het is dè manier om helemaal in evenwicht te komen, rust en ruimte in je lichaam en in je hoofd. Dit gevoel ervaar je na iedere les.

Iedere les hebben we een ander thema voor je in petto dat houd het lekker afwisselend.
Met yoga investeer je in jezelf en door de oefeningen voer je eventuele emotionele blokkades af en vind jij je innerlijke kracht terug. Weet je dat door de yoga houdingen zelfs je organen, hormonen en zenuwen gestimuleerd worden? Een top fitte uitdaging dus!

Pilates

Pilates is de juiste training die zich richt op de diepe spieren(core)en de oppervlakkige spieren. Je Core zijn je kernspieren van je romp, als deze spieren sterk zijn kun je vele klachten of blessures voorkomen en oplossen.

Pilates versterkt je kracht centrum. Als je krachtcentrum sterk is, dan voel je je fysiek en mentaal sterk. Door trainen van de diepe spieren krijg je een goede houding, en stabiliseren o.a. de bekken en je gewrichten. Je lichaam komt in balans. Perfect pilates wordt ook steeds vaker geadviseerd door fysio en oefentherapeuten. De goede houding verlicht gewricht, rug, heup, bekken, schouder en nekklachten. Pilates is ook een goede basis voor als je weer of meer wil gaan sporten, door de juiste houding voorkom je bij intensieve sporten blessures. Een zuivere combinatie!

Lestijden bij Sprankelend Mooi

Maandagavond    19.00 – 20.15 uur      pilates
Maandagavond      20.30 – 21.50 uuryoga
Woensdagochtend09.00 – 10.20 uur      yoga 
Woensdagochtend10.30 – 11.45 uurpilates
Vrijdagochtend          09.00 – 10.15 uur      pilates
Vrijdagochtend10.30 – 11.45 uurhatcha yoga     

 

Een zuivere kennismaking met Adele

Hallo ik ben Adele.

Sinds de jaren negentig ben ik met veel enthousiasme bezig met yoga.
Het samenkomen van je innerlijke rust, in combinatie met de juiste, fysieke houdingen voor je lichaam wekt bij mij dit enorme enthousiasme.
Ik heb door de jaren heen, veel ervaring opgedaan en al een geruime tijd geef ik wekelijks les in Nuland en Rosmalen.
Ik zie je heel graag tegemoet.

Rustgevende en gezonde groet,
Adele.