Vanaf januari 2020 hebben deze ondernemende dames een mooi beauty concept voortgezet aan de kerkstraat 24 in Nuland.

Maak kennis met...

Ankie

Be You Hairstyling

Al vanaf jongs af aan wilde ik graag kapster worden. Na de kappersopleiding en een aantal jaren werkervaring is het moment daar, mijn eigen kapsalon!

Bij Be You Hairstyling ben JIJ, onze bron van inspiratie!

Graag kijk ik met jou samen naar jouw gezicht, jouw karakter en wat jij fijn vind om jouw persoonlijkheid compleet te maken. Want jij bent jezelf. Ook de verzorging van handen is voor mij een passie geworden, voor manicure en gellak ben je bij Be You Hairstyling aan het juiste adres. Graag sta ik met professionaliteit en een luisterend oor naar jouw wens voor je klaar, om jouw haren en handen naar wens te behandelen.

Contact

Website: www.beyouhairstyling.nl
Telefoon: 06-44604014
E-mail: info@beyouhairstyling.nl

Openingstijden

Di: 13:00 – 21:00
Wo: 9.00 – 12.00
Do: 9.00 – 17.30
Vr: 9.00 – 17.30
Za: 8.30 – 14.30

Helma

Beautycentre Helma's Huidcoach

Helma’s Huidcoach is een professioneel Beautycentre voor mannen en vrouwen. Waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat. Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet en vooral waarom je het doet! Ik richt me vooral op huidverjonging & huidverbetering. Hierbij maak ik gebruik van verschillende apparaten tijdens één behandeling, afgestemd op de behoefte van uw huid.

Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering, massages ontspanning/therapeutisch, cupping of voedingsadvies hier vindt u alles onder één dak.

Uw huid is mijn passie!

Contact

Website: www.huidcoachhelma.nl
Telefoon: 06 -52492415
E-mail:  info@huidcoachhelma.nl

Openingstijden

Di: 13:00 – 21:00
Wo: 9:00 – 12:00
Do: 13:00 – 21:00

Huberdien

Van Goch Fashion

Van Goch Fashion is een sfeervolle dameskledingzaak met betaalbare, modieuze kleding en accessoires.

Minimaal 1 keer per 2 weken komen er nieuwe items binnen. We werken met naleveringen en wanneer je naar iets speciaals op zoek bent, dan horen wij het graag van je en gaan wij hiernaar op zoek. De inkoop is merendeels uit voorraad, waardoor er direct op het seizoen wordt ingespeeld. De maatvoering is van XS (34) t/m XXXL (48/50).

Voor jong en oud doen wij ons best om leuke items aan te bieden in onze winkel. Naast damesmode is er ook speelgoed verkrijgbaar!

Mocht je binnen de openingstijden niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan is er nog de mogelijkheid om hierbuiten een afspraak te maken, individueel of met bijv. een groepje vriendinnen.

Contact

Telefoon: 06-12919235
Facebook en Instagram: Van Goch Fashion

Loop gerust een keer geheel vrijblijvend binnen, de koffie staat altijd klaar!

Openingstijden

Wo: 10:00 – 12:00
Do: 13:00 – 17:00
Vr: 10:00 – 17:00
Za: 10:00 – 15:00

Jessie

Jessie Bijveld Personal Touch Travel

Graag ga ik met je op zoek naar een fantastische reis die helemaal aansluit bij jouw wensen! Bij mij kun je terecht voor allerlei soorten vakanties: van zonvakantie tot cruise en van citytrip tot rondreis op maat. Tevens is je reis bij mij in goede handen, Personal Touch Travel is namelijk aangesloten bij ANVR & SGR, waardoor ik je garantie en betrouwbaarheid bied.

Je vakantie begint hier! Ik, Jessie Bijveld ben jouw Persoonlijke Reisadviseur!

Contact

Openingstijden

Do: 9:00 – 17:00

Adele

Yogastudio Adele

HathaYoga – kundaliniyoga en meditatie – pilates – leefstijlcoaching – ayurvedische ontgiftingsweek

Yoga is dè manier om helemaal in evenwicht te komen, rust en ruimte in je lichaam en in je hoofd. Dit gevoel ervaar je na iedere les.

Pilates is de juiste training die zich richt op de diepe spieren(core). Je core zijn je kernspieren van je romp, als deze spieren sterk zijn kun je vele klachten of blessures voorkomen en oplossen.

Holistische leefstijlcoaching om inzicht en bewustwording te krijgen in jouw eigen gedrag, overtuigingen en patronen. Aandacht voor jouw gedachte, gevoelens, stressfactoren maar ook voedings- en bewegingsgedrag.

Ayurvedische ontgiftingsweek is een reinigingsweek om de spijsvertering, de klieren- en hormoonsysteem in je lichaam te reinigen of tot rust te kunnen brengen.

Contact

Website: www.yogastudioadele.nl
Telefoon: 06-25014421
E-mail: info@yogastudioadele.nl

Openingstijden

Ma: 19:00 – 20:15 pilates
Ma: 20:30 – 21:30 kundalini yoga
Vr: 9:00 – 10:15 pilates
Vr: 10:30 – 11:45 hatha yoga

Femke

Personal Coaching

Ik ben Femke Arnoldussen, gezondsheidszorgpsycholoog en EMDR-therapeut. Vanaf januari zal ik op de dinsdagen te vinden zijn bij Sprankelend Mooi om daar psychologische behandeling, begeleiding en coaching aan te bieden (leeftijd vanaf 16 jaar). Ik richt me vooral op enkelvoudige hulpvragen die we in een eerste intake-/kennismakingsgesprek samen zullen inventariseren. Bedoeling is om je in een kortdurende behandeling/begeleiding verder te helpen. Mijn persoonlijke stijl is respectvol directief, doortastend met als belangrijkste waarden gelijkwaardigheid en laagdrempeligheid. Heb je hulp nodig? Stuur mij dan een mail of bel mij.

Contact

Website: www.gzpsychologie-coaching.com
Telefoon: 06-14717775 (Telefonisch het beste bereikbaar op dinsdagen en vrijdagen.)
E-mail: femkearnoldussen@gzpsychologie-coaching.com

Openingstijden

In even weken Di: 9:00 – 17:00
In oneven weken Di: 9:00 – 14:30

Linda

zZacht

Ik ben al jaren groot fan van probioticaproducten. De gedachte om deze unieke formule te gebruiken in een eigen verzorgingslijn speelt al even. Door mijn ruime ervaring in de schoonheidsbranche heb ik een goede kijk op de werking van de vele soorten ingrediënten. De zuivere werking van probiotica voor jezelf én het milieu vind ik een zeer waardevolle combinatie.

De dankbare kracht van zZacht!

De kracht van zZacht is dat het de balans tussen slechte en goede bacteriën in en op de huid herstelt. De actieve ingrediënten in dit product (probiotica en prebiotica) vermeerderen de goede bacteriën. Je huid wordt helemaal zuiver, knapt op en blijft gezond.

Contact

Webshop: www.zzacht.nl
Telefoon: 073-3035364
E-mail: info@zzacht.nl

Op afspraak aanwezig.