Direct een afspraak maken

Schoonheidssalon

In onze warme en sfeervolle ruimte geven we jou advies op maat.
Door middel van een intakegesprek kijken we eerst naar je huidstructuur en de conditie van je huid. Zo kijken we welke behandeling op dat moment voor jou de juiste is.
Je wordt door een gediplomeerde huidcoach begeleid en geadviseerd.

In onze schoonheidssalon hebben we diverse soorten behandelingen en werken we met huidverbeterende producten. De focus ligt op het behandelen van fijne lijntjes en rimpels, het voeden van een droge huid, het vertragen van huidveroudering, het verminderen van acne en andere huidproblemen en het geven van een boost voor een huid met beschadigingen door bijvoorbeeld de zon en littekens.

Wij hebben een scala aan mogelijkheden en behandelen met de nieuwste high-tech apparatuur, zoals o.a. microdermabrasie, dermastamp, beauty angel, t-away, en bijzondere topmerken zoals Hydropeptide, Hyamatrix, Janmarini en Emotion.
Omdat een stralend uiterlijk verbonden is met een gezond innerlijk geven we ook voedingsadviezen en werken we veel met de merken Laviesage, Juvo en Renewlife.

Zo zorgen we voor een gezond innerlijk en een stralend uiterlijk!

Een gezellige kennismaking met Helma

Hallo ik ben Helma.

Ik ben vakgericht en vol enthousiasme werkzaam bij Sprankelend Mooi.
Hier ga ik te werk als schoonheidsspecialiste en huidcoach. Ook adviseer ik je graag op het gebied van voeding. Ik blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent mijn vakgebied. Kortom een echte vakspecialist vol passie en kennis.

Het is enorm dankbaar om je wensen te vervullen. Lekker relaxen met een mooi resultaat.
Ik ben hier samen met mijn deskundige collega’s in ons beautycentrum.
Je bent van harte welkom!

Een verzorgde en stralende groet,
Helma

Schoonheid