Direct een afspraak maken

Manicure en voetenspa

Iedere dag steken we onze handen uit de mouwen en heeft de alledaagse drukte heel wat voeten in aarde. Laat je daarom dan ook maar is heerlijk verwennen waardoor je handen en voeten tot rust komen. Onze manicure en Voetenspa zijn echte ontspanningsbehandelingen.

Pak dat moment voor jezelf!
We adviseren je graag over de mogelijkheden en werkwijze.

Manicure

Met een manicure zet jij je handen even heerlijk in het zonnetje en worden ze perfect verzorgd. Gellak geeft je een hele mooie look en brengt je uitstraling tot een mooi geheel.

Tijdens de manicure worden je handen gemasseerd en verzorgen we de nagelriemen.
Het mooi in vorm brengen van de nagels door middel van vijlen plus een prachtig nagellakje of gellak geven jou handen absoluut een top uitstraling.

Als extraatje kun je nog kiezen voor een handpakking die een verzorgende boost aan je handen geeft of een paraffinepakking die herstellend werkt bij winterhanden en klachten zoals artritis kan verlichten. Deze pakkingen werken ook perfect tegen droge en ruwe handen. Het hydrateert en verzacht de huid.

Voetenspa

Met onze Voetenspa baden jou voeten in weldaad.
Heerlijk zet jij ze in een lekker warm voetenbadje. Door middel van een peeling worden de oneffenheden verwijderd en de massage die de voetjes vervolgens ondergaan zorgen voor een prettige ontspanning. Na het vijlen komen je teennagels weer helemaal in vorm en net zoals bij de manicure voorzien we je nagels van een mooie nagellak of gellak.
Kunnen je voeten wel een extra steuntje gebruiken dan is de voetpakking echt een welkome verzorging.

Gellak

Gellak is een dunne flexibele gellaag die wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.
Deze lak is na een paar minuutjes onder de led-lamp droog en zorgt ervoor dat de nagels er drie weken fantastisch uit zien zonder dat je hier ook nog maar iets aan hoeft te doen.
Het bladdert niet en het geeft de nagels een extra stevigheid.
Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd.

Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode. Gellak is mogelijk op zowel de nagels van de hand als van de voet.

Graag horen we al jou wensen voor zowel de manicure, gellak als de voetenspa.
Zo kies je samen met ons het arrangement dat het best bij jou past.

We schudden je vrolijk de hand en staan met jou graag op goede voet.

Een gellakte kennismaking met Ankie

Hoi mijn naam is Ankie.

Bij mij kun je jouw handen even heerlijk laten rusten op de manicure tafel. Het laten verzorgen van je handen en nagels is prettig, ze krijgen immers heel wat te voorduren iedere dag. Op goed advies geven we je handen en nagels een frisse uitstraling. Het aanbrengen van gellak kan bij ons ook en is een echte aanrader. Samen met mij kies je een kleur uit die bij je past, zo ben je in iedere gelegenheid super hip.

Om je look nog mooier en completer te maken ben ik een ontzettend enthousiaste kapster die je graag verwent met mijn prachtige haar creaties.
Geniet van het moment voor jezelf!

Een liefdevolle en verzorgde groet,
Ankie.

Een kleurrijke kennismaking met Jamie

Hoi mijn naam is Jamie.

Van top tot teen ontspannen en verzorgd plus nog eens heerlijk met je voeten in een voetenspa relaxen. In een lekkere stoel, onder het genot van een kopje koffie of thee en een gezellig praatje met mij worden je voeten gescrubd, gemasseerd en je nageltjes mooi gelakt.
Je kunt even helemaal onthaasten, hebt er zelf geen omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van je mooie voetjes!

Ik verzorg binnen Sprankelend Mooi ook de medisch pedicure behandelingen, massages en enkele schoonheidsbehandelingen, dus mocht je daarin geholpen willen worden of advies willen ontvangen sta ik je maar al te graag te woord.

Ik zie je graag tegemoet!
Jamie.