Linda geeft het stokje door

Onderneemsters zetten uniek winkelconcept in Nuland voort.

De naam ‘Sprankelend Mooi’ verdwijnt per 1 januari weliswaar van de gevel maar verder verandert er voor u als klant helemaal niets. Er is zelfs uitbreiding in het verschiet. Binnenkort kunt u er ook terecht voor personal coaching. Linda blijft zelf ook in het pand aanwezig met haar nieuwe uitdaging, haar cosmeticalijn zZacht. Alleen voor de invulling van het pedicuregedeelte zoekt ze nog een enthousiaste onderneemster die met een klantenbestand een vliegende start wil maken in dit enthousiaste geheel. Voor wie verder nog wil aansluiten is ook nog ruimte in het pand aan de Kerkstraat in Nuland.

In het verzamelgebouw gaan de onderneemsters met vol vertrouwen
een ongetwijfeld succesvolle toekomst tegemoet.

Welke onderneemsters gaan er verder?

Ankie gaat verder met de kapsalon en de nagels.
Helma
met de schoonheidsbehandelingen en huidverbetering.
Huberdien met van Goch Fashion.
Adele met de yoga en pilateslessen.
Jessie met de persoonlijke reisadviezen.
Femke met de personal coaching.
Linda met huidverzorging op basis van pre- en probiotica.

Voor meer informatie over deze ondernemingen lees hier verder.

Linda en zZacht

Linda kijkt met veel genoegen terug op een boeiende periode en is iedereen dankbaar voor het vertrouwen en de ondersteuning die heeft bijgedragen aan het succes van Sprankelend Mooi. Ze is vastberaden ook van haar nieuwe uitdaging, Probiotica voor je huid, een succes te maken. Haar nieuwe cosmeticalijn zZacht voegt goede bacteriën toe aan de huid om zo verlichting te geven bij huidproblemen.

Sprankelend Mooi

‘Sprankelend Mooi’ sluit op 24 december de deuren. Vanaf maandag 6 januari kunt u terecht in de nieuwe setting. Cadeaubonnen van ‘Sprankelend mooi’ blijven geldig voor de kapsalon, de schoonheidssalon en de massage.