Direct een afspraak maken

Lichaam

Lipomassage

Een strak en slank lichaam!

Lipomassage is voor iedereen die graag centimeters wil verliezen, al slank is maar toch nog een probleemzone heeft of omdat je huid aan het verslappen is. Door gebruik te maken van de techniek lipomassage helpen we het afslankproces meer op gang en voorkomen we dat je een slappe en losse huid krijgt.

Je bent al mooi slank, maar hebt nog iets een buikje…of je zijkant is nog niet in shape. Je bent begonnen met een aangepast eetpatroon en wil graag een snel en blijvend resultaat?
Dan kan je Lipomassage inzetten als finishing touch voor een prachtig slank lichaam!

De Lipomassage behandelingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor vrouwen, jonge moeders en voor mannen die de love handles willen laten verdwijnen en natuurlijk voor iedereen die weer strak in zijn lijf wil zitten!

Tijdens de behandeling draag je een speciaal voor endermologie ontworpen bodysuit wat ervoor zorgt dat de kop van het apparaat beter over het lichaam glijdt en een optimale hygiëne verzekert. De behandeling is pijnloos en voelt fijn aan.

Wij adviseren bij aanvang afslankprogramma 2x per week te behandelen. Na ongeveer 5 behandelingen zal de huid eerst losser en zachter aanvoelen. Na ongeveer 10-12 behandelingen treedt een verstevigend resultaat op.

Wat is Lipomassage?
Onze afslankcellen (adipocyten) verzekeren het natuurlijk evenwicht tussen de aanmaak en de afbraak van vetten. Ondanks een optimale levenshygiëne en regelmatige fysieke activiteit, kan het toch gebeuren dat het proces van vetopslag toeneemt. Dit zorgt voor vet en vochtophopingen en cellulite. Mede als gevolg van zwangerschap of gewichtsverlies ontstaat een verslapte huid. De mechanische stimulering van de LPG Roll start een biologische respons in de diepte: reactivering van vetafbraak en productie van collageen en elastine.

Resultaat: een mooi slank silhouet met een gladdere en stevigere huid!

Formostar

Een slankere lijn!

De FormoStar Infrared Body Wrap wordt met succes gebruikt voor gewichts- en centimeterverlies. De resultaten zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Na elke beurt zie en voel je resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

FormoStar Infrared Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en je verbrandt 1200 kCalorieën in 1 uur. Het is dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen met blijvend resultaat. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

Je kunt een slankere lijn krijgen door alleen FormoStar te gebruiken, maar het is een hele mooie aanvulling op onze gezondheidsadviezen!

FormoStar is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. De infrarood stralen komen tot 9 mm in de huid (infraroodsauna 4 mm). Hierdoor verwijdert het blokkeringen in de aders waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden.

 • Betere bloeddoorstroming.
 • Een fit gevoel.
 • Activeert je metabolisme.
 • Verlicht pijn.
 • Revitaliseert huid- en spierweefsel.
 • Soepele spieren en gewrichten.
 • Jeugdige energie.
 • Mooiere huid.

Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt FormoStar verlichting van:

 • Chronische pijnen.
 • Reuma.
 • Artritis.
 • Vermoeidheidssyndroom.
 • Menstruatiepijnen.
 • Fibromyalgie.
 • Spierproblemen.

Spray tan

Bij Sprankelend mooi wordt gewerkt met de spray tan van Infinity Sun.
Met ons computer gestuurd apparaat leveren wij topkwaliteit en de modernste techniek op het gebied van sunless tanning!

Infinity Sun biedt 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen aan.
Onze producten bestaan uitsluitend uit antioxidanten en plantaardige ingrediënten, die de huid extra voeden en versterken.