Direct een afspraak maken

Kapsalon

Je haar is een weerspiegeling van jezelf.

Het kappersvak is een prachtig vak en in de kapsalon van Sprankelend Mooi ben je zeker op de juiste plek. Door continue verbetering en ontwikkeling gaan wij mee met de laatste trends.

Kleur

Kleur doet enorm veel.
Door te werken met mooi aangebrachte highlights en lowlights accentueer jij je ogen en straalt jouw goedgevormde gezicht.

Hoofdhuidspecialiste

Haar is persoonlijk, echt iets om trots op te zijn.

Het komt wel eens voor dat je haar dun en futloos is, of het valt overmatig uit. Dit heeft bijna altijd te maken met de conditie van de hoofdhuid.

Wil je graag advies over de juiste haarverzorging voor jou? Onze hoofdhuidspecialist Ankie helpt je hier graag bij.

Haarverzorging

Wij werken in de kapsalon met de producten van Kevin Murphy, Mediceuticals en Cellophanes van Sebastian.

Kevin Murphy staat voor fashion, specialistisch werk, milieuvriendelijk en dierproefvrij. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij! Kevin Murphy is een merk wat doet wat het beloofd net als wij!

Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

Cellophanes is een haarvriendelijke kleurglans. Het verhoogt het reflecterend vermogen van elke haar afzonderlijk, versterkt het haar, beschermt de natuurlijke vochtbalans en beschermt tegen uv-straling. Het is vrij van ammonia, alcohol en peroxide. Glossy, transparante kleur betekent nu ook sterker, gezonder uitziend haar.

Of je nu komt voor een fijne knip of kleur beleving, het föhnen of opsteken van je mooie haren… Bij ons staat het altijd goed!

Een haarfijne en geknipte kennismaking met Ankie

Hallo mijn naam is Ankie.

Vol trots ben ik van dinsdag tot en met zaterdag te vinden bij Sprankelend Mooi.
Mijn grote passie is knippen, of je nu je haar tot in de puntjes geknipt wilt hebben of een compleet nieuwe look. Ik denk graag met je mee!

Buiten deze passie om ben ik ook hoofdhuidspecialiste, ik adviseer je hier dan ook graag kennisgericht in. Als je haar al prachtig zit kan ik je nagels nog voorzien van een fijne manicure en gellak. Wat zul je sprankelen!

Een liefdevolle en verzorgde groet,
Ankie.

Home Kapsalon