Direct een afspraak maken

Huidverjonging

Sprankelend Mooi heeft verschillende behandelingen om de huidveroudering te vertragen. Na aanleiding van een gratis huidanalyse maken wij graag voor jou een advies op maat.

Beauty Angel Elt

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

De BEAUTY ANGEL ELT lichtsessie maakt een efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra mogelijk. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 850 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. Voor de klant betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis.

DE HIGHLIGHTS:

 • Bijzonder intensieve licht-behandeling.
 • Bewezen collageen opbouw en rimpelvermindering.
 • Ideale aanvulling op professionele beauty behandelingen.
 • Behandeling zonder UV- voor elk huidtype geschikt.
 • Exclusief in hoogwaardige beauty salons.

BTS-2 insluizenvan werkstoffen dmv Ultrasone

Sprankelend Mooi heeft met de BTS-2, of Beauty Tec Sim2,  het nieuwste apparaat in huis op het gebied van huidverbetering en verjonging. De BTS-2 combineert 2 technieken die elkaars werking versterken.
Hoge concentraties werkstoffen dringen tot in de diepe lagen van de huid door tot zelfs in de cellen! Daarnaast worden de onderliggende spieren getraind doordat deze een lichte prikkeling krijgen. Het resultaat is een strakker en zichtbaar jongere huid met fijnere poriën!

Bij het handmatig aanbrengen van crèmes en serums komen deze niet verder dan de bovenste huidlaag.
De natuurlijke barrière van de huid verhindert namelijk het binnendringen van stoffen. Voor huidverbetering moeten de werkstoffen echter in de diepere huidlagen doordringen.

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en heeft een langdurige werking. In kuurvorm kunnen zelfs storende effecten van het huidverouderingsproces worden tegengegaan.
De behandeling wordt met sterke concentraten uitgevoerd met op het huidprobleem afgestemde werkstoffen. Hierdoor is elke behandeling persoonlijk en op maat te maken.

De behandeling met de Beauty Tec Sim bestaat uit 3 onderdelen die naar behoeven zijn in te zetten. In de eerste fase wordt met behulp van een peelerkop de huid van dode huidcellen ontdaan. De tweede fase betreft het insluizen van werkstoffen tot in de cellen van de diepe huidlagen. In de derde en laatste fase worden de spieren extra getraind. Je gaat weer helemaal stralen!

Resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

 • Couperose
 • Acné / onreine huid.
 • Wallen of vochtophopingen onder de ogen.
 • Rimpels
 • Face Lifting.
 • Vochtarme- of gevoelige huid.
 • Behandeling voor of na een operatie.

Microneedling van Dermaroller

Dermaroller™ therapie is een micro-chirurgische needling behandeling die je er jaren jonger uit laat zien. De Dermaroller™ maakt duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer beter in de huid kunnen doordringen en de huid start een procedure om zichzelf te herstellen.

De dermaroller zorgt voor een nieuwe boost van collageen en elastine vezels wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Er is een Dermaroller™ voor thuisgebruik en er zijn Dermarollers™ voor professioneel gebruik, voor bij ons bij Sprankelend Mooi. Deze rollers hebben langere naaldjes dus komen dieper in de huid.

Microneedling van Dermaroller™ therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

 • Acné-littekens en atrofe littekens.
 • Verouderde -en zon beschadigde huid.
 • Rimpels en lijntjes in aangezicht en décolleté.
 • Striae en striemen.