Beautybank

Ben jij een van de vele mensen die afgelopen jaren financieel in het nauw zijn gekomen?
Ben je beland in een situatie die je dwingt iedere cent om te draaien waardoor geld voor uiterlijk verzorging verleden tijd is?
Wij vinden dat uiterlijk, juist in moeilijke tijden aandacht verdient, jij verdient het weer te stralen. Daarom zetten de Beautybank professionals zich belangeloos in.

De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. We investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. We geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.
Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

Sprankelend Mooi als beautypartner van de Beautybank

Bij de BeautyBank zijn professionals aangesloten uit de beautybranche. Dat kunnen kappers, stylisten, visagisten of schoonheidsspecialisten zijn.

Sprankelend Mooi is beautypartner van de Beautybank, wij beseffen dat verzorging en uiterlijk bijdragen aan meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. Daarom zetten we ons belangeloos in om jou te laten stralen zodat jij dat 1e stapje kunt maken voor een positieve verandering.

Je kunt bij ons in aanmerking komen voor onderstaande behandelingen:

kapperKapperSchoonheidsspecialistePedicure

Voor wie?

Heb je weinig inkomen en wil je meer uit je leven halen? Heb je het gevoel dat je wat meer op eigen benen wil staan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je solliciteren maar mis je zelfvertrouwen?

Iedereen heeft het recht om te stralen. Een nieuw kapsel, stylingadvies en aandacht geven net dat extra duwtje om wél die baan te krijgen. Of dat beetje zelfvertrouwen dat nodig is om weer wat onafhankelijker in het leven te staan en voor jezelf op te komen. De BeautyBank en Sprankelend Mooi geven je graag een boost en die begint met een bezoek aan de kapper!

Hoe kom ik in aanmerking?

Wil jij gratis naar de kapper? Dat kan als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een minimuminkomen,
  • Je bent bereid zelf de afspraak te maken,
  • Je komt opdagen,
  • Je formuleert een doel en zet binnen een week na de afspraak de eerste stap ernaartoe. Je schrijft bijvoorbeeld eindelijk die sollicitatiebrief voor die droombaan. Of je meld je aan voor die opleiding die je altijd wilde volgen. Of je begint eindelijk met sporten, of wat het dan ook is wat jij als een verbetering ervaart.

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden, meld je dan snel aan en wie weet mogen wij jou ontvangen in ons Sprankelend Mooi Beautycentrum!

Beautypartner worden van de beautybank

Kom jij uit de beautybranche en wil je ook je steentje bijdragen?
De BeautyBank is doorlopend op zoek naar professionals uit de beauty branche die zich willen aansluiten als kappers, barbiers, kappers in opleiding, stylisten en schoonheidsspecialisten. Wil jij zo’n topper zijn? Meld je dan aan als beautypartner en help klanten aan een positieve verandering.

Bijdragen door middel van een donatie

Kom je niet uit de beautybranche maar wil je toch je steentje bijdragen?
Je kunt natuurlijk altijd geld, diensten of producten doneren.

Uiteraard kan De BeautyBank niet bestaan zonder de hulp van donateurs en sponsoren. We willen een grote groep mensen helpen en daarvoor zijn middelen nodig die het mogelijk maken de beautypartners en cliënten te bereiken en te verbinden.
Groot of klein, alle beetjes helpen.